forum of my personal hallucinations Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Great days, cold minds
Author Message
Reply with quote
Post Great days, cold minds 
On Earth sunshine will be more present across the western territory. An upper-level low will be moving out of the African region and will take any clouds with it. Expect a brighter day in Australian Barrier Reef, Coral Sea and Groenland. The same cannot be said for sky and water, where the clouds will hang tough through many days. Temperatures will remain on the chilly side. Highs will generally be in the 50s and 60s in all areas, some 10 to 15 degrees below average. Across the grass, expect milder conditions than usual. Highs will range from the 60s across the water.

Foametea este provocata de proasta organizare adica un deficit... grav de manipulare eficienta, si sper sa nu-mi spuna nimeni ca manipulare e un cuvant compus.
Tot meditand la cauzele incalzirii ti se face dor de racoare, pai eu ce spuneam. Ma rog, sper ca n-am compromis si aceasta idee, de racoare, de aceea scriu pe acest superb si meditativ subiect. Racoarea. Care oricum este pierduta.
Sa re-capitulez.
Bun, deci planeta are febra. Oamenii sunt mofluzi, pe aceasta tema. Cum procedam? Astept sa se infierbante pana imi dau seama exact de cauza si abia apoi, mor fericit, si corect. Incerc sa o racesc, macar cu o minciuna, doua. Pana imi dau seama ce a infierbantat-o sau macar cine.
Ma spal pe creier si dau vina pe ...natura. Ea e vinovata, isi cere drepturile, de aceea are fierbinteala.
E clar, planeta are nervi, i-a crescut temperatura.
Ii dau cu flit, fierbinteala ei a fost asteptata, imi foloseste, acum chiar ii pot spune ca am alta oferta, era de asteptat, sfarsitul; dar treaca de la mine, sa-i las macar impresia ca ea, natura, ma paraseste.
Si am auzit ca si luna, tot invartindu-se in jurul ei o zapaceste de tot.
Pardon, nu foametea, foamea. Iar ti-e foame?
Eu zic ca e clar, planeta bate an de an, record dupa record, dupa statistica recenta, si omul crede ca ar fi bolnava. Sunt nebuni, amandoi.
Adica ce vrei sa sugerezi, ca deserturile ar fi inutile?? Domnilor, doamnelor, in aceste deserturi mintale, camilele vor fi mereu la moda.
Ele aduc, racoarea.
Deci omul a avut nevoie de desert ca sa apara religia sa-i spuna ca se sfarseste. Inteligent, omul.
Ma...voi vreti sa combateti religia???
Eu cred ca acest subiect trebuie pus acolo unde ii este locul, la revelatii.
Un elefant, se legana, pe o panza de paianjen.
Republicani fara suflet.
Auzi, Serenity, roaga apocalipsii sa-ti explice ce inseamna nets of silk, nets of trust, so sensitive spiders, they will keep you fresh and tasty.
Pentru a incheia in aceeasi nota a des-compunerii, pot spune ca exista doua dobitoace, deci exista si caii liberi democrati, catifelati. Pe langa republicanii care incearca mereu sa pluseze infatisand totul la nivelul elefanteilor plusati.

View user's profile Send private message Send e-mail
Reply with quote
Post no se puede vivir 
No (Artista Invitado Gustavo Cerati)
...te huro, no miento... : )

Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum